Lekker weekend Klik hier om mee te gaan!
Wat :    Luxe weekend
Waar :    Schaijk
Van :    vrijdag 27 januari
Tot :    zondag 29 januari
Tijd :    15:00 uur
Prijs :    € 225,00
Klik hier om mee te gaan!

Heb jij je ook voorgenomen om in 2017 goed voor jezelf te zorgen? Ga dan met ons mee een weekend er even helemaal uit. Met leuke mensen, in een mooi luxe huis, heerlijke wandelingen en een goede kok die met veel aandacht voor lekker eten zorgt. Is dat een goed idee om jezelf eens te verwennen!

We verblijven op een prachtige plek, op het Brabantse platteland. in een sfeervol ingerichte groepsaccommodatie. Door de ligging aan de rand van het natuurgebied "De Maashorst" is deze plek fantastisch als je de natuurbeleving wil combineren met luxe.

De slaapkamers hebben allemaal eenpersoonsbedden. Iedere kamer heeft een eigen badkamer (met een eigen douche, toilet en wastafel).
De meeste slaapkamers hebben 2 eenpersoonsbedden. 

Na de kennismaking met elkaar op vrijdagmiddag is er 's avonds een warm en koud buffet zodat we gezellig samen allerlei gerechtjes kunnen proeven. In de avond gaan we een korte winterwandeling door het bos maken met bij thuiskomst een heerlijke kom warme soep.

Zaterdag- en zondagochtend is er een uitgebreide ontbijttafel. Zaterdag gaan we na het ontbijt een wandeling maken en de omgeving verkennen, samen met een IVN-gids. Bij terugkomst op onze locatie is er voldoende tijd om lekker te relaxen en te doen waar je zin in hebt. Voor we lekker met elkaar gaan dineren (gourmet). 's Avond komt er een wijnspecialist die voor ons een wijnproeverij verzorgt. De kok zorgt voor passende hapjes.

De zondag beginnen we rustig aan, met een lekker ontbijt, vervolgens een wandeling met lunch en als we weer 'thuis' komen een lekkere soep als afsluiting van ons fijne weekend.

Bij onze locatie is ook een eigen wellness: een sauna, een stoomcabine, rustruimtes en een buiten bubbelbad. Lekker buiten in het grote bubbelbad zitten en volkomen ontspannen, genietend van de Brabantse sterrenhemel. De kok zorgt voor een glaasje champagne en zelfgemaakte sushi.

De maximale afstand die we tijdens een wandeling zullen afleggen is ongeveer 10 km. En we nemen ook ruim de tijd voor een lekkere lunch. Het wandeltempo is ontspannen en er is alle tijd om in je eigen tempo te lopen.

Het kan zijn dat er ruimte is voor een eenpersoonskamer, heb je interesse mail het ons dan. In dat geval krijg je een eenpersoons voor slechts € 40.- extra.



Wat :    Luxe weekend
Waar :    Schaijk
Wanneer :    vrijdag 27 januari
Tijd :    15:00 uur
Prijs :    € 230,00 (€ 225,00 voor leden)
Organisator :    Belinda / Kees
Klik hier om mee te gaan!

Je bent van plan deze deelname te verwijderen. Wat wil je doen?