Wandelen op Terschelling en Vlieland. 1 Reservelijst
Wat :    Weekend op de wadden
Waar :    Harlingen
Van :    vrijdag 11 juni
Tot :    maandag 14 juni
Tijd :    12:00 uur
Prijs :    € 295,00 incl. ontbijt en diner
Reservelijst

Een lang weekend er even helemaal uit. Met leuke mensen, mooie wandelingen en een goede kok die voor lekker eten zorgt. Dat is een Go-out! wandelweekend in het kort.

Wij organiseren al jaren wandelweekenden. Daar doen meestal ongeveer twintig personen aan mee, Altijd een leuke combinatie tussen mensen die al vaker zijn mee geweest en nieuwe deelnemers. Er is altijd een gezellige sfeer waardoor je er al snel thuis voelt.

De thuisbasis voor dit weekend is de 'Storebaelt'. Met deze klipper gaan we dit weekend ook de Waddenzee zeilend verkennen. Samen met de ervaren bemanning, die alles weet van de wind, stroming en getijden kun je de zeilen hijsen. De kans bestaat ook dat we ons laten droogvallen op een zandbank voor een wandeling op het wad. Misschien kom je hier en daar wel een zeehond tegen.,

Hoe ziet dit weekend eruit?
Vrijdagmiddag ben je welkom aan boord. Die zelfde middag varen we naar Terschelling. Als je later bent kun je ook met de veerboot komen. De zaterdag kun je mee wandelen over het eiland, bij mooi weer kun je ook wat langer op het strand blijven. Als je maar zorgt dat je op tijd bent voor de gezamenlijke avondmaaltijd. Zondag vertrekken we op tijd naar Vlieland om ook dat eiland te verkennen. Indien nodig kun je op zondag al de veerboot naar huis nemen. De meeste mensen blijven tot maandag en zeilen dan terug. En rond lunch tijd zijn we weer terug in Harlingen.

Halverwege de wandeling nemen we uitgebreid de tijd voor een lekkere lunch. De wandelingen zijn zodanig opgezet dat je er ook voor kunt kiezen om slechts een deel van de wandeling mee te lopen. Bij heel mooi weer verwachten we dat een deel van de groep op het strand blijft en niet verder mee loopt. Na zo'n adembenemende tocht over het eiland, kom je weer aan boord. Zo kun je voluit genieten van enkele mooie, rustige vakantiedagen. Waar je echt aan toe was.

Kok mee
Aan de inwendige gast wordt ruim aandacht besteed, want er is een kok die je goed zal verzorgen.

Prijs: 3 overnachtingen in eenpersoons hut, (deel je een hut met een bekende krijg je 1x € 50,- korting) lakenpakket, ontbijt, avondmaaltijd en gelegenheid tot het maken van een lunchpakket.

Pak je koffers, volg de gids over de paden van Terschelling en Vlieland. Tijdens het weekend maken we afwisselende wandelingen. Het wandeltempo is ontspannen en er is alle tijd om in je eigen tempo te lopen.

De Go-out! wandelweekenden bestaat niet alleen uit wandelingen; er is ook alle ruimte om zelf of met anderen iets anders te ondernemen.  Gezelligheid en het vakantiegevoel staan voorop.

Ook organiseren we dit jaar Midzomer midweek op de wadden en een Wandelweekend II op Terschelling en Vlieland. Natuurlijk zijn ze ook te combineren tot een langere vakantie.



Wat :    Weekend op de wadden
Waar :    Harlingen
Wanneer :    vrijdag 11 juni
Tijd :    12:00 uur
Prijs :    € 325,00 (€ 295,00 voor leden) incl. ontbijt en diner
Organisator :    Kees
Reservelijst

Je bent van plan deze deelname te verwijderen. Wat wil je doen?