Startweekend Oerol Klik hier om mee te gaan!
Wat :    Beleef Oerol
Waar :    Terschelling
Van :    vrijdag 10 juni
Tot :    maandag 13 juni
Tijd :    16:30 uur
Prijs :    € 295,00 logies, ontbijt, lunchpakket
Klik hier om mee te gaan!

Tijdens Oerol is Terschelling één groot podium voor theater, dans, straattheater, beeldende kunst en muziek. De eerste zomerzon, een prachtig eiland, een bruisend theaterprogramma vol nationale en internationale theatergroepen en lekkere muziek. Jij kunt een lang weekend hiervan genieten!

Op strand, in de duinen, het bos, een schuur, de dijk of gewoon op straat. Waar je ook kijkt, overal gebeuren mooie, rare of bijzondere dingen. Voor een deel van de voorstellingen heb je tickets nodig. De kosten liggen gemiddeld tussen de € 10 en € 15 met uitschieters naar onder en naar boven.

Hoe ziet een dag Oerol eruit?
De thuisbasis voor dit weekend is de klipper de 'Emmalis' midden in de haven van Terschelling gezellig vol met schepen, masten en matrozen. Aan boord ontbijten we elke ochtend gezellig samen en als je wilt kan je een lunchpakket maken om mee te nemen. Daarna fietsen of wandelen we naar de optredens die we willen zien, we laten ons verrassen wat we onderweg tegenkomen of je geniet van de rust op het eiland. 's Avonds ontmoeten we elkaar aan boord of op een afgesproken plek om samen te eten.

Hoe ziet dit weekend eruit?
Op vrijdag heb je de keuze of je al vroeg naar Terschelling komt om een hele dag Oerol te beleven, of je zorgt dat je op tijd bent voor de gezamenlijke avondmaaltijd aan boord. Zaterdag en Zondag heb je na het ontbijt de hele dag voor de sfeer, de voorstellingen, de expedities en het straattheater. Je kunt op Zondagavond al naar huis, of je kiest er voor tot maandag te blijven met de mogelijkheid voor nog een dag Oerol. 

Kok mee
Aan de inwendige gast wordt ruim aandacht besteed, want er is een kok aan boord die je goed zal verzorgen.

Prijs: 3 overnachtingen, diner vrijdag, ontbijt en gelegenheid tot het maken van een lunchpakket.

Ook organiseren we dit jaar een Midweek op het Wad en een Midweek Oerol, Natuurlijk zijn ze ook te combineren tot een langere vakantie.

Wie gaat er mee naar Oerol? Genieten van cultuur, natuur, het eiland en gezelligheid!



Wat :    Beleef Oerol
Waar :    Terschelling
Wanneer :    vrijdag 10 juni
Tijd :    16:30 uur
Prijs :    € 335,00 (€ 295,00 voor leden) logies, ontbijt, lunchpakket
Organisator :    Kees
Klik hier om mee te gaan!

Je bent van plan deze deelname te verwijderen. Wat wil je doen?