Flirten in Theorie & Praktijk Klik hier om mee te gaan!
Wat :    Workshop
Waar :    Groningen
Wanneer :    zaterdag 12 november
Tijd :    13:00 uur
Prijs :    € 20,00
Klik hier om mee te gaan!

Flirtworkshops zijn interessant en leerzaam vooral als je met wat oefeningen aan de slag gaat. Maar wat als je nog een stap verder gaat? Ja, echt in de praktijk gaat flirten? Je leert niet alleen hoe je moet flirten, maar gaat buiten daadwerkelijk bewijzen dat je het kunt!

Na deze workshop weet je dat je kunt flirten en daardoor blijf je flirtend door het leven gaan. Want als je flirt ben jij een leuker en levendiger mens! Je ervaart hoe geweldig het is om je zo te voelen en natuurlijk wil je dat ook vasthouden.

We geven je niet alleen praktische tips maar gaan ook met jou aan de slag om je de tips te laten ervaren. “Misschien wil zij straks nog echt wat van me”.”Misschien vind hij me nog leuk ook”.

Vaak vinden mannen de eerste stap het moeilijkst en denken ze dat er iets is wat ze moeten zeggen tegen een vrouw. Die ene perfecte zin “Volgens mij staat aan de binnenkant van jouw shirt MADE IN HEAVEN”. Altijd nog beter dan zeggen “volgens mij ken ik jou ergens van”. Veel mannen slaan acuut op slot als ze een mooie vrouw zien. Terwijl al die vrouwen zichzelf toch niet voor niets mooi maken en uren voor de spiegel staan.

Tijdens deze workshop gaan we met jou het avontuur aan en kom je er niet mee weg om de hele avond aan de bar te hangen, totdat die ene vrouw op jou afstapt, of jij genoeg moed hebt ingedronken om op haar af te stappen.

En voor jou als vrouw is het de vraag of jij wel voldoende doet om benaderbaar te zijn. Besef jij als vrouw dat ook jij een rol hebt in het flirtproces? Dat jij uit je toren moet stappen zodat die prins niet aan jou voorbij galoppeert?

Door wie: Mannencoach Mark van Breemen & Matchmaker Joyce Boerkoel
Kosten: € 20 voor leden en € 25 voor niet-leden
Aantal deelnemers: 10-20
Tijd: 13.00-18.00 uur
Na afloop gaat de groep op eigen kosten uiteten en daarna kan je in de stad verder flirten.... Tijdens het dansen bij Osho bijvoorbeeld!

LAST MINUTE AANMELDEN KAN



Wat :    Workshop
Waar :    Groningen
Wanneer :    zaterdag 12 november
Tijd :    13:00 uur
Prijs :    € 25,00 (€ 20,00 voor leden)
Organisator :    Jeannette
Klik hier om mee te gaan!

Je bent van plan deze deelname te verwijderen. Wat wil je doen?