Superlekker Reservelijst
Wat :    Etentje, Kleinkunstvoorstelling
Waar :    Bellevue, Amsterdam
Wanneer :    zaterdag 14 januari
Tijd :    17:30 uur
Prijs :    € 19,00 excl. etentje
Reservelijst

Het is de hoogste tijd voor een nieuwe one-man-show, met wederom alle elementen waar Lucky Fonz III zo geliefd om is: ontroerende liedjes, grappige conferences en bijzondere verhalen. Superlekker is een apart maar liefdevol verhaal over het leven, de liefde, de buitenwereld, de binnenwereld en wat al die zaken met elkaar te maken hebben.

Singer-songwriter? Theatermaker? Vliegtuig? Lucky Fonz III is het allemaal!

Wie is Lucky Fonz III,

Hij is geboren als Otto Wichers, groeide op in Nijmegen. In 2005 bracht Lucky zijn titelloze debuutalbum uit in eigen beheer. Na in Schotland kennis te hebben gemaakt met de folkmuziek, ging hij in deze traditie liedjes schrijven. Lucky trad veelvuldig op in de Amsterdamse Songwriters Guild, een songwriterscollectief dat open podiumavonden verzorgt.

In 2006 won Lucky de Grote Prijs van Nederland in de categorie singer-songwriter. Mede hierdoor kreeg hij aandacht in de media, wat resulteerde in veel optredens. In 2007 bracht Lucky zijn tweede album uit Life is Short en in 2009 kwam zijn derde album A Family Like Yours uit. Hierna volgde een theatertournee. Dit was een mix van Cabaret en Nederlandstalige nummers.

In 2010 tekende Lucky een contract bij het Nederlandse hiphop-label TopNotch en bracht de single Ik Heb een Meisje uit. In oktober verscheen zijn vierde album Hoe je honing maakt dat samen met de band De felle kleuren is gemaakt. Met het succes van deze plaat bereikte Lucky een breed en gevarieerd publiek in Nederland.

Op 15 maart 2013 verscheen het Engelstalige album All of Amsterdam. Voor dit album creëerde kunstenaar Jan Rothuizen een serie van 17 tekeningen die gebaseerd zijn op de teksten van de muziek. Het album is daarom in boekvorm verschenen.  

'Subtiel, geestig en met raffinement'. Met die woorden omschreef de enthousiaste pers Neurose, geur en maneschijn, het succesvolle theaterprogramma van Lucky Fonz III uit 2014. Lucky’s unieke combinatie van muzikaliteit, humor en diepgang bleek ook in de theaters te kunnen charmeren. Neurose, geur en maneschijn groeide uit tot een one-man-show die het publiek deed lachen, nadenken en uiteindelijk ontroeren. Het leidde zelfs tot Lucky’s meeste recente album, In je nakie, dat met veel enthousiasme werd ontvangen. Liedjes als Linde met een E en Zeilmeisje ontpopten zich tot regelrechte hits, en het succes van het album werd bezegeld door boekingen op festivals als Pinkpop

 

Wat kan ik verwachten als ik met Go-out! naar het theater ga?

Bij voorstellingen in het weekend ga je eerst met elkaar wat eten in de buurt van het theater in een restaurant of eet café. De groep bestaat meestal uit ongeveer acht personen. Dat is een leuke manier om elkaar zodat je weet met wie je naar de voorstelling gaat. In het restaurant krijg je ook de kaartjes. Soms zijn het voorstellingen met bekende artiesten, soms ook niet en kun je je laten verrassen. Na de voorstelling kun je kijken of de andere ook zin hebben om in de buurt nog wat met elkaar te gaan drinken.



Wat :    Etentje, Kleinkunstvoorstelling
Waar :    Bellevue, Amsterdam
Wanneer :    zaterdag 14 januari
Tijd :    17:30 uur
Prijs :    € 29,00 (€ 19,00 voor leden) excl. etentje
Organisator :    Kees
Reservelijst

Je bent van plan deze deelname te verwijderen. Wat wil je doen?