Brainwash Reservelijst
Wat :    Borrel, Cabaretvoorstelling
Waar :    Bellevue, Amsterdam
Wanneer :    dinsdag 25 april
Tijd :    19:30 uur
Prijs :    € 18,00
Reservelijst

In Brainwash duiken Lisa Loeb en Janneke Rinzema in de diepste krochten van het menselijk brein. Op zoek naar de imperfecties én de pareltjes wagen ze zich aan onderwerpen waar zelfs de meest doorgewinterde cabaretier zijn vingers niet aan durft te branden. Met rauwe humor, vlijmscherpe sketches en knotsgekke personages belichten ze de actualiteit vanuit onverwacht perspectief en weten ze moeiteloos jouw hersenpan te kraken.
Brainwash is een voorstelling vol spetterend samenspel, prachtige liedjes en keiharde grappen die je brein op stelten zet.

Wie zijn "Martoesjka"

Matroesjka is hét technocabaretduo van Nederland: brutaal, actueel, en retegrappig. Met hun dikke beats en harde grappen wonnen ze in 2014 de Publieksprijs op het Amsterdams Kleinkunst Festival. Hun eerste avondvullende voorstelling Eeuwig Vlees kwam glansrijk door de keuring. 'Een energiek en stampend debuut', vond het NRC. 'Het programma zit vol originele, gekke vondsten', schreef De Telegraaf.
Het lied #Imalive werd genomineerd voor de Annie M.G. Schmidtprijs 2015, voor het beste theaterlied van het afgelopen jaar. 'Sprankelend lied, dito uitvoering', aldus de Volkskrant.

Wat kan ik verwachten als ik met Go-out! naar het theater ga?

Bij voorstellingen in het weekend ga je eerst met elkaar wat eten in de buurt van het theater in een restaurant of eet café. De groep bestaat meestal uit ongeveer acht personen. Dat is een leuke manier om elkaar zodat je weet met wie je naar de voorstelling gaat. In het restaurant krijg je ook de kaartjes. Soms zijn het voorstellingen met bekende artiesten, soms ook niet en kun je je laten verrassen. Na de voorstelling kun je kijken of de andere ook zin hebben om in de buurt nog wat met elkaar te gaan drinken.



Wat :    Borrel, Cabaretvoorstelling
Waar :    Bellevue, Amsterdam
Wanneer :    dinsdag 25 april
Tijd :    19:30 uur
Prijs :    € 28,00 (€ 18,00 voor leden)
Organisator :    Kees
Reservelijst

Je bent van plan deze deelname te verwijderen. Wat wil je doen?