Madame Butterfly Reservelijst
Wat :    Live Opera in bioscoop
Waar :    Amsterdam
Wanneer :    donderdag 30 maart
Tijd :    17:30 uur
Prijs :    € 25,00
Reservelijst

Samen naar Londen om naar The Royal Opera te gaan is natuurlijk ontzettend leuk. Maar wat wij gaan doen komt daar wel heel erg in de buurt. In de sfeervolle bioscoop The Movies drinken we na het diner eerst gezamenlijk een prosecco om vervolgens live mee te genieten van deze prachtige opera .

Puccini’s Madama Butterfly is een van de meest populaire opera’s, met betoverende muziek en een hartverscheurend verhaal van een liefhebbende jonge geisha die wordt achtergelaten door haar Amerikaanse echtgenoot. De veelgeliefde sopraan Ermonela Jaho zingt de titelrol voor het eerst in Covent Garden, in de prachtige productie van Moshe Leiser en Patrice Caurier.

De exotische beeldspraak van de Nagasaki setting is geïnspireerd door het 19e-eeuwse Westerse geromantiseerde beeld van Japan.
Puccini’s muziek brengt de ochtendvogels tot leven, het ritueel van een bruiloft en de verleiding door marine officier B.F. Pinkerton (gezongen door de jonge tenor Marcelo Puente) van zijn jonge, onschuldige bruid. Tot bekende momenten horen de gepassioneerde aria ‘Un bel dì’ (Een mooie dag) wanneer de achtergelaten Cio-Cio-San aan haar dromen terug denkt.

Royal Opera Music Director Antonio Pappano, geprezen voor zijn interpretaties van Italiaanse opera, voert deze intense en ingrijpende reis van licht en opwinding naar duisternis en zelfopoffering.

De voorstelling duurt 165 minuten, inclusief een introductie van 15 min. Met pauze.

Prijs is incl. hapje en prosecco vooraf en drankje in de pauze, exclusief diner



Wat :    Live Opera in bioscoop
Waar :    Amsterdam
Wanneer :    donderdag 30 maart
Tijd :    17:30 uur
Prijs :    € 30,00 (€ 25,00 voor leden)
Organisator :    Sandra
Reservelijst

Je bent van plan deze deelname te verwijderen. Wat wil je doen?