Shakespeare Diner Chantant Reservelijst
Wat :    3 gangen diner, concert en hoogstaand Theater
Waar :    Diever
Wanneer :    vrijdag 22 september
Tijd :    17:00 uur
Prijs :    € 75,00 incl. veel zie omschrijving
Reservelijst

Een unieke avond uit!Diever

Heerlijk 3 gangen diner van vers bereide gerechten, geheel verzorgd met een welkomstdrankje, wijnen, fris en koffie/thee. Gereserveerd in het geheel nieuw ingerichte Voorhuis van landhuis Noordes. (Heb je menuwensen, geef ze aan mij door; er kan rekening mee worden gehouden.)

Virtuoos concert Chantant van de Chansonnière van de lage landen Micheline van Hautem, begeleid door Erwin van Ligten. Micheline brengt met haar warme en heldere stem een prachtig concert rondom elke gang! Ze zijn op geen enkele wijze te temmen en dat zorgt onbetwist voor volop passie en temperament tijdens de maaltijd. 

We wandelen aansluitend van het restaurant in 10 min. naar het theater waar 'De getemde feeks' door het Shakespearetheater Diever om 21 uur zal worden opgevoerd.

Vanaf 1946 voert Diever ieder jaar een toneelstuk op van William Shakespeare. Dit jaar is dat 'De getemde feeks'. Zie: www.shakespearetheaterdiever.nl

De all-inclusive prijs bedraagt € 80 en 75 voor leden.  We spreken vooraf om 17 uur ergens met ons groepje af in een horecagelegenheid, zodat we kennis kunnen maken met elkaar voordat we ons samen naar het restaurant zullen begeven. De af te spreken plaats vooraf is uiteraard in de buurt en en we gebruiken een consumptie die bij de prijs zit inbegrepen. Deze horecagelegenheid komt in de uitnodiging te staan welke ruim 2 weken tevoren naar je zal worden gemaild. 



Wat :    3 gangen diner, concert en hoogstaand Theater
Waar :    Diever
Wanneer :    vrijdag 22 september
Tijd :    17:00 uur
Prijs :    € 80,00 (€ 75,00 voor leden) incl. veel zie omschrijving
Organisator :    Tjitske / Jeannette
Reservelijst

Je bent van plan deze deelname te verwijderen. Wat wil je doen?