Lekker Ardennen Reservelijst
Wat :    Ardennen-weekend
Waar :    Ardennen
Van :    vrijdag 20 april
Tot :    maandag 23 april
Tijd :    16:00 uur
Prijs :    € 225,00
Reservelijst

Hou jij ook zo van weekendjes weg? Ga dan met ons mee er even helemaal uit. Met leuke mensen, op een prachtige locatie, heerlijke wandelingen en een goede kok die met veel aandacht voor lekker eten zorgt. Is dat een goed idee om je weekend door te brengen!

We verblijven op een prachtige plek in de Belgische Ardennen, in een sfeervol ingerichte groepsaccommodatie in het plaatsje Dochamps. We huren daar 2 accommodaties. Het 'grote' huis met een tuinhuisje en nog een 'klein' huis 200 meter ernaast. In het grote huis zijn 14 slaapplaatsen. In het tuinhuis staat een tweepersoonsbed. In het kleine huis zijn 4 slaapplaatsen, Door de ligging is deze plek fantastisch als je de natuurbeleving wil combineren met relaxen en comfort.

Na de kennismaking met elkaar op vrijdagmiddag is er 's avonds een warm en koud buffet zodat we gezellig samen allerlei gerechtjes kunnen proeven. In de avond gaan we een wandeling door de natuur maken en bij thuiskomst is er een heerlijke kom warme soep.

Zaterdag-, zondag- en maandagochtend is er een uitgebreide ontbijttafel. Zaterdag en zondag gaan we na het ontbijt bespreken wie wat wil gaan doen: kanovaren, naar de grotten, mountainbiken, wandelen, stuwdam, bierbrouwerij, museum, markt, siteseeing, kasteel bezoeken, restaurantbezoek of gewoon lekker luieren met een goed boek. Bij terugkomst op onze locatie is er voldoende tijd om lekker te relaxen en te doen waar je zin in hebt. Zaterdagavond gaan we bij mooi weer Barbequen bij minder weer bedenken we iets anders en op zondag is het een verrassing wat we gaan eten.

We hebben de beschikking over een eigen sauna en een hottub. Lekker in een houtgestookte tobbe zitten en volkomen ontspannen. De kok zorgt voor een glaasje (non-)alcohol en lekkere hapjes.

Er zijn maximaal 4 eenpersoonskamer: 1 in het grote huis, 1 in het tuinhuis en 3 in het kleine huis. Heb je interesse mail het ons. Indien mogelijk krijg je een eenpersoonskamer voor slechts € 50.- extra.



Wat :    Ardennen-weekend
Waar :    Ardennen
Wanneer :    vrijdag 20 april
Tijd :    16:00 uur
Prijs :    € 248,00 (€ 225,00 voor leden)
Organisator :    Belinda
Reservelijst

Je bent van plan deze deelname te verwijderen. Wat wil je doen?