Wat :    Mout
Waar :    Hilversum
Wanneer :    zaterdag 30 september
Tijd :    18:00 uur
Prijs :    € 10,00 incl. drankje, excl. eten
Klik hier om mee te gaan!

In mei van dit jaar is de Foodhall Mout in Hilversum geopend. Voorheen was het een bioscoop met 2 zalen en na een grondige verbouwing kwam er een prachtige zaal te voorschijn. De foodhall is meer dan 100 jaar geleden gebouwd als garage voor automobielen voor de welgestelden uit Hilversum. Het gebouw straalde weelde en positiviteit uit. Het is gebouwd in de Art Deco stijl. Let vooral eens op de voorkant. Sinds kort kun je hier eten en drinken. En niet zomaar eten, er zitten 7 restaurants in waar je eten kunt bestellen. Van Italië tot Azië en van Zuid Amerika tot New York. Ze serveren allemaal streetfood, dus je kunt van meerdere restaurants wat uitproberen. Daarnaast zit er ook een brouwerij, dus houd je van bier, probeer eens wat nieuws uit! Gelukkig schenken ze ook heerlijke wijnen.

We verzamelen op het verhoogde deel midden in Mout waar je goed zicht het op de diverse keukens en de bierbrouwerij, daar begin je met een drankje (inclusief) om de andere deelnemers te leren kennen, daarna kijk je bij welke keuken je eten gaat bestellen voor je gezellig met elkaar gaat eten.

Deze activiteit is goed te combineren met de activiteit Rondleiding door het Raadhuis van Hilversum en de activiteit Architectuurwandeling Omroephistorie en Gooise Villa's.



Wat :    Mout
Waar :    Hilversum
Wanneer :    zaterdag 30 september
Tijd :    18:00 uur
Prijs :    € 15,00 (€ 10,00 voor leden) incl. drankje, excl. eten
Organisator :    Annemarie / Kees
Klik hier om mee te gaan!

Je bent van plan deze deelname te verwijderen. Wat wil je doen?