Julius Caesar onder de sterren Klik hier om mee te gaan!
Wat :    Julius Caesar
Waar :    Amsterdamse Bostheater
Wanneer :    zaterdag 02 september
Tijd :    18:00 uur
Prijs :    € 22,50 inclusief drankje en knabbeltje. Excl. diner
Klik hier om mee te gaan!

We beginnen de avond met een gezellig etentje bij restaurant de Bosbaan en rond 20.15 uur gaan we lopend, fietsend of met de auto richting het openluchttheater.

Deze zomer opnieuw een boeiend meesterwerk van Shakespeare:  Julius Caesar, een coproductie van Orkater en het Bostheater, in samenwerking met Stadsschouwburg Amsterdam.

Met een topbezetting van zes acteurs en de vijf koper-blazers van K.O.Brass! wordt Shakespeares meesterwerk in het openluchttheater van het Amsterdamse bos tot leven gewekt. Regisseur Michiel de Regt laat muziek, taal en beeld samensmelten tot een voorstelling die haarfijn blootlegt hoe kleine mensen in staat zijn tot daden waarvan de gevolgen immens blijken. Ook dit stuk van Shakespeare blijkt universeel en van alle tijden.

Wanneer Julius Caesar de absolute macht in handen dreigt te krijgen wordt Brutus op de proef gesteld. Wat weegt hem zwaarder, zijn vriendschap met Caesar of het voortbestaan van de democratie? Eigenbelang of landsbelang? 

Onder het genot van een wijntje, een knabbeltje en een (hopelijk) heldere sterrenhemel genieten we samen van dit spektakel. 

Mogelijkheid tot gratis parkeren is zowel bij restaurant de Bosbaan als bij het Amsterdamse Bostheater aanwezig.

 

 

 



Wat :    Julius Caesar
Waar :    Amsterdamse Bostheater
Wanneer :    zaterdag 02 september
Tijd :    18:00 uur
Prijs :    € 27,50 (€ 22,50 voor leden) inclusief drankje en knabbeltje. Excl. diner
Organisator :    Sandra
Klik hier om mee te gaan!

Je bent van plan deze deelname te verwijderen. Wat wil je doen?