Kerstmis in Brabant Klik hier om mee te gaan!
Wat :    gezellige Kerstdagen
Waar :    Someren
Van :    zondag 24 december
Tot :    woensdag 27 december
Tijd :    15:00 uur
Prijs :    € 285,00 zie tekst
Klik hier om mee te gaan!

Deze Kerstmis krijg jij een bijzonder cadeautje. Samen de Kerstdagen doorbrengen op een prachtige accommodatie in Someren. De Heidehoeve ligt midden in een bos- en heidegebied, waar je eindeloos kunt wandelen. De Heidehoeve zelf is helemaal in kerstsfeer omgetoverd met een enorme kerstboom en gezellige verlichting. Tijdens deze dagen is er ruime keuze aan activiteiten (facultatief) en gaan we uiteraard genieten van diverse culinaire gerechten. De Heidehoeve beschikt over een zwembad-plein met een zwembad, zitjes, bar, fitness-apparatuur en een grote sauna. Via het binnenzwembad zwem je zo naar het verwarmde buitenzwembad. Dus in de winter kan je heerlijk buiten zwemmen. En vanuit de sauna kan je ook meteen naar buiten lopen om af te koelen.

Er zijn 20 slaapkamers op de begane grond. Deze hebben allemaal eenpersoonsbedden + eigen badkamer met toilet, douche en wastafel. Op de eerste verdieping zijn 5 slaapkamers die 2 badkamers delen. Je wordt ingedeeld bij iemand van dezelfde sekse. Er zijn 5 eenpersoonskamers welke met een toeslag te boeken zijn. op = op.

Zondagmiddag 24 december kan je vanaf 15.00 uur arriveren. De koffie, thee en iets lekkers staan dan voor je klaar, je bed is opgemaakt en er is een goodiebag op je kamer. Na de kennismaking met elkaar op zondagmiddag gaan we rond 18.00 uur samen dineren. In de avond wordt er een astronomisch evenement voor ons verzorgd: we gaan met een telescoop de ruimte in kijken. Vanaf 19.00 uur is er een prachtige maan in eerste kwartier zichtbaar. Ook zijn de Orionnevel en de Andromedanevel te zien.

's Avonds is er ook gelegenheid om een wandeling te maken, te zwemmen, gebruik te maken van de sauna, spelletjes te spelen, muziek te luisteren, te relaxen met een goed boek of om te genieten van een energetische behandeling (kleine vergoeding). 

Maandag- en dinsdagochtend is er een uitgebreide Kerst-ontbijttafel. Er staat allerlei activiteiten op het programma waar je gratis aan deel kunt nemen zoals een wandeling met een IVN-gids, de astronomie-avond, sauna, zwemmen, spelletjes, voorlezen, karaoke. Er zijn ook betaalde activiteiten, waardoor je Dream4Kids ondersteunt met jouw deelname zoals een bingo, pokerworkshop, allerlei behandelingen (massages etc).

Iedereen neemt een klein cadeautje mee voor onder de Kerstboom. Op 1e Kerstdag krijgt iedereen een cadeautje. Ruilen mag :)

Op 2e Kerstdag is er een barbecue. Buiten onder het afdak staan barbecues waar we vlees en vis op gaan bereiden. Binnen staan de bijgerechten.
1e Kerstdag is er een verrassingsdiner

Uiteraard wordt er rekening gehouden met diëten en allergieën. 

Alle maaltijden en hapjes zijn inbegrepen bij de prijs. Koffie, zwarte thee en melk bij het ontbijt en de lunch zijn ook inbegrepen. De rest betaal bij vertrek net voor je naar huis gaat. Dan staat er een pot en daar doe je in wat het je waard was. Met als richtlijn: minimaal 1 euro per drankje en maximaal wat het in een café kost. De meeste deelnemers zijn single, meer info mail Belinda info@prem.nl

inbegrepen:

- 4 dagen accommodatie Heidehoeve
- 3 overnachtingen op een meerpersoonskamer (toeslag eenpersoonskamer € 40,-)
- 3 x ontbijt, 2 x lunch, 3 x avondeten, diverse snacks
- koffie, thee en melk bij het ontbijt en de lunch
- beddengoed
- handdoeken
- astronomie-workshop
- IVN-wandeling
- onbeperkt gebruik van zwembad en sauna
- toegang spellenkamer (darts, tafelvoetbal, poolbiljart)
- hout om fikkie te stoken (kampvuur buiten en open haard binnen)



Wat :    gezellige Kerstdagen
Waar :    Someren
Wanneer :    zondag 24 december
Tijd :    15:00 uur
Prijs :    € 325,00 (€ 285,00 voor leden) zie tekst
Organisator :    Belinda
Klik hier om mee te gaan!

Je bent van plan deze deelname te verwijderen. Wat wil je doen?