Wat :    Etentje, cabaretvoorstelling
Waar :    Bellevue, Amsterdam
Wanneer :    zaterdag 26 mei
Tijd :    17:30 uur
Prijs :    € 16,50 excl. etentje
Klik hier om mee te gaan!

Tijd voor de nieuwe voorstelling van Louise Korthals!
En zoals elk repetitieproces; de beste ideeën vallen uit de lucht, zomaar op straat, onder de douche, midden in de nacht of tijdens een gillende ruzie.
Zoals elk nieuw lied begint met ‘dat ene zinnetje’, dat onaangekondigd je hoofd in vliegt als je strijdlustig door huis loopt in je onderbroek of als de angst voor verlies je in stille uren de keel snoert. (Tenminste, daar houdt Korthals zich voorlopig aan vast).
Kortom: elk programma begint met je hoofd op het kladblok. Veel echter, veel rauwer, veel banger krijgt u Korthals niet te zien. Maar alles is er, beloofd.

In 2011 won Louise Korthals al de Wim Sonneveldprijs op het Amsterdams Kleinkunst Festival. Het begin van een klinkende carrière. Er volgden twee avondvullende programma’s waar een lyrische pers sterren voor tekort kwam. Haar debuut Vlieguur werd zelfs bekroond met de Neerlands Hoop. 

Wat kan ik verwachten als ik met Go-out! naar het theater ga?

Bij voorstellingen in het weekend ga je eerst met elkaar wat eten in de buurt van het theater in een restaurant of eet café. De groep bestaat meestal uit ongeveer acht personen. Dat is een leuke manier om elkaar zodat je weet met wie je naar de voorstelling gaat. In het restaurant krijg je ook de kaartjes. Soms zijn het voorstellingen met bekende artiesten, soms ook niet en kun je je laten verrassen. Na de voorstelling kun je kijken of de andere ook zin hebben om in de buurt nog wat met elkaar te gaan drinken.



Wat :    Etentje, cabaretvoorstelling
Waar :    Bellevue, Amsterdam
Wanneer :    zaterdag 26 mei
Tijd :    17:30 uur
Prijs :    € 22,50 (€ 16,50 voor leden) excl. etentje
Organisator :    Kees
Klik hier om mee te gaan!

Berichten

Als u meedoet met deze activiteit, kunt u berichten plaatsen en praten met alle anderen die meegaan.


 

Wie gaan er mee?

Je bent van plan deze deelname te verwijderen. Wat wil je doen?