Ontdek Dalmatië Klik hier om mee te gaan!
Wat :    Vakantie
Waar :    Starigrad, Kroatie
Van :    dinsdag 14 augustus
Tot :    dinsdag 21 augustus
Tijd :    20:00 uur
Prijs :    € 499,00
Klik hier om mee te gaan!

Heb jij zin in zon, zee, strand en sportieve activiteiten, ga dan mee met ons naar Kroatië! Je verblijft in een mooi appartement dat vlakbij het strand ligt. Gelegen aan een inham van de Adriatische zee en tegen het berggebied Velebit is dit een ideale plek om activiteiten en excursies te combineren met zon, zee en strand. 

Je vindt hier kiezelstranden afgewisseld door rotspartijen. En er is veel te doen. Zo kun je gaan kajakken, klimmen en abseilen of een hike maken door Nationaal Park Paklenica. Jaarlijks komen veel bergbeklimmers naar dit gebied, omdat je hier zo fantastisch kunt klimmen, met een fenomenaal uitzicht over de azuurblauwe zee.

In de buurt van Starigrad liggen diverse leuke stadjes, die het bezichtigen meer dan waard zijn. In Starigrad kun je leuk uitgaan, maar wil je nog meer los gaan, ga dan eens naar het nabijgelegen eiland ‘Pag’, ook wel het Ibiza van Kroatië genoemd.

De handigste manier om hier te komen is met Ryanair vanaf Düsseldorf Weeze. Dan ben je binnen 2 uur in Zadar, waar je kan worden opgehaald of je huurt daar een auto (kan ook gezamenlijk). En je verblijft daar in een mooi bijna nieuw appartement.

De eerste dinsdagavond eten we met elkaar, en de woensdag ochtend ook. Voor we naar het wereldwonder, de Plitvice meren gaan die verbonden zijn met ontelbare watervallen.

De rest van de week zijn er heel veel mogelijkheden, je kan mee duiken, klimmen, abseilen, hiken of gewoon lekker naar het strand. In de avond kun je lekker gaan stappen. Het kan allemaal tijdens jouw vakantie in Kroatië! We kijken waar belangstelling voor is en op basis daarvan bedenken we een programma en je je kijken waar we aan mee wil doen. Dus genoeg te doen en ook heel veel vrijheid.

Ter plaatse kun je o.a. de volgende activiteiten boeken:

Klimmen en abseilen € 39,-: Samen met een instructeur gaan we diverse routes klimmen tot een hoogte van circa 15 meter en natuurlijk gaan we dan ook abseilend weer omlaag.
Big Abseil € 39,- , een geweldige abseil van 55m hoog, de route er naar toe (per busje door het gebergte) is al een belevenis.
Top Rope klimmen € 55,-, in het Nationaal Park Paklenica hogere en moeilijkere routes klimmen en dus ook nog meer kliminstructietraining krijgen. 
Krupa Hike € 55,- , een dagtocht langs de oevers van de Krupa en zwemmen bij de waterval
Zrmanja kayaktocht € 55,-, Over de Zrmanja, dwars door het ruige gebied in een kayak, zwemmen, relaxen en inclusief onze lunch.
2 daagse kayaktocht € 89,-,dag 1 over de Zrmanja, samen koken, daarna slapen op het strand en na het ontbijt de tweede kayakdag over zee. Wij verzorgen alle voeding.  
2 daagse hike Bergen € 89,- , met een Kroatische gids door het Velebitgebergte, overnachten in de berghut waar ook jullie avondeten en ontbijt wordt verzorgd.
Kano safari € 49,-, waar twee rivieren samen komen ontstaan stroomversnellingen, laat je meevoeren en geniet van de mooie natuur. 
Speleologie € 39,- , een ontdekkingsreis door de grot van Rovanjska, in een overal en met een helmlamp, deze grot is nog in originele staat.
Try scuba (duiken) € 59,-: samen met een duikinstructeur maken we kennis met de geweldige onderwaterwereld en het gevoel van duiken.
Hike door National park Paklenica € 15,-: een mooie wandeling door het nationale park. We lopen o.a. door een kloof waar veel sportklimmers actief zijn. Prijs is inclusief entree van het park.
Zeekayakken: € 35,- : heerlijk uitleven in een kayak op zee. Vanaf het water is het uitzicht fantastisch.
Boottocht Kornati eilanden € 69,-: deze eilanden zijn onderdeel van een natuurgebied, zowel boven als onder water. Tijdens deze tocht varen we langs viskwekerijen, bezoeken we een zoutmeer en we zien vele vissen en dolfijnen. Het is een all-in trip waarbij het volgende is inbegrepen: sandwich bij vertrek, lunch met wijn en limonade.
Avondboottocht € 20,- vanuit de haven van Starigrad over zee, langs de bruggen, aanleggen in Vinjerac, zwemmen en genieten van de ondergaande zon.
Kkr watervallen € 69,- onze privé excursie naar de Krka watervallen(incl zwemmen) een bezoek aan het klooster van Visovac en zwemmen in de Krka-rivier.
Nin's Beach € 25,- een mooi strand met een lagune waar medicinale modder waar je elkaar mee kunt insmeren, en men zegt dat je herboren voelt als je weer schoon gedoucht bent.
Stappen in Pag €39,-: een avond/nacht feesten op het eiland Pag, het Ibiza van Kroatië. Hier kun je 24/7 dansen, zwemmen, eten, drinken, zien en gezien worden. Wij verzorgen de transfer van en naar Pag.

Bij al deze activiteiten zijn de transfers van en naar de locatie inbegrepen.
Verder kun je veel watersportactiviteiten doen zoals jetskiën, een waterscooter huren of banaanvaren. Ook het vervoer naar Zadar, de parel van Dalmatië, kan bij voldoende belangstelling worden geregeld voor € 15,- p.p.

De genoemde prijzen dienen ter indicatie. De activiteiten gaan door als er voldoende aanmeldingen voor zijn.

De prijs is incl. verblijf in appartement, welkoms diner en ontbijt de eerste ochtend. En de dagvullende trip met gids naar de Plitvice meren.

De prijs is excl. de reis er naar toe. En alle te boeken activiteiten.



Wat :    Vakantie
Waar :    Starigrad, Kroatie
Wanneer :    dinsdag 14 augustus
Tijd :    20:00 uur
Prijs :    € 539,00 (€ 499,00 voor leden)
Organisator :    Kees
Klik hier om mee te gaan!

Berichten

Als u meedoet met deze activiteit, kunt u berichten plaatsen en praten met alle anderen die meegaan.


 

Wie gaan er mee?

Kees0km  

Je bent van plan deze deelname te verwijderen. Wat wil je doen?