Qi Gong vakantie week 'Open je hart Klik hier om mee te gaan!
Wat :    Meditatie in beweging
Waar :    Sauerland
Van :    zondag 01 juli
Tot :    zaterdag 07 juli
Tijd :    19:30 uur
Prijs :    € 508,50 cursus, incl. vol pension
Klik hier om mee te gaan!

Er even  helemaal uit zijn, in een heel andere en prachtige omgeving op een goed te overbruggen afstand van Nederland. Een vakantie om helemaal te ontspannen en weer nieuwe energie op te doen. Het wordt een week van meditatief bewegen, ontspannen, genieten, dansen en zingen, maar ook van verdieping en verstilling. Juist die uitersten zorgen voor de innerlijke balans en inspiratie.

Open je hart!
De zomer is het seizoen van de uitbundigheid, alles staat in volle bloei. In de zomer is het element Vuur actief en het hart is verbonden aan dit element. Vreugde, blijdschap en liefde zijn kwaliteiten die verbonden zijn met het hart. En voor vreugde en plezier is er alle ruimte bij Centrum Savita (Niedersfeld - Sauerland). We worden in Savita omringd door bos, bergen en beekjes en we kunnen de energie van de natuur volop in ons opnemen tijdens de Qi Gong oefeningen, maar ook in de meditatieve wandelingen die we gaan maken.

En waar kun je beter je hart openen dan in de vrije natuur?

Qi Gong is een Chinese bewegingsleer, gericht op ontspanning, balans en vitaliteit. Het zijn vloeiende, ritmische bewegingen die met een zachte aandacht uitgevoerd worden. Je leert in deze week een aantal mooie en tegelijkertijd heel toegankelijke Qi Gong vormen, zoals ‘de Harmonie’  en ‘Het reinigen naar de Vijf Heilige richtingen’. Ervaring is niet nodig, alleen de wens om met zachte aandacht 'naar binnen te gaan'.

Naast de Qi Gong sessies zullen we één of meerdere (meditatieve) wandelingen in de omgeving maken en is er genoeg ruimte voor vrije tijd. Het is ook altijd heerlijk om een keer in je eentje er op uit te trekken, of gewoon lekker een boekje te lezen in de tuin. En natuurlijk staat ook een kampvuur weer op het programma. Dus als je een muziekinstrument mee kunt nemen.............graag!

Er zijn al deelnemers (via mijn eigen bestand, dus die kun je niet zien in het Go-out overzicht), dus deze vakantieweek gaat in ieder geval door.

Hieronder een kort filmpje van een Qi Gong les in de natuur. Kijk voor meer voorbeelden op mijn You Tube kanaal

Meer informatie: kijk hier.

 

 

 



Wat :    Meditatie in beweging
Waar :    Sauerland
Wanneer :    zondag 01 juli
Tijd :    19:30 uur
Prijs :    € 537,00 (€ 508,50 voor leden) cursus, incl. vol pension
Organisator :    Ingrid
Klik hier om mee te gaan!

Berichten

Als u meedoet met deze activiteit, kunt u berichten plaatsen en praten met alle anderen die meegaan.


 

Wie gaan er mee?

Ingrid58km  

Je bent van plan deze deelname te verwijderen. Wat wil je doen?