Wat :    Etentje, cabaretvoorstelling
Waar :    Bellevue, Amsterdam
Wanneer :    zaterdag 16 februari
Tijd :    17:30 uur
Prijs :    € 16,00 excl. etentje
Klik hier om mee te gaan!

Goed gekleed, met getrimd baardje en in topconditie voert hij zijn publiek genadeloos langs de rafelranden van onze perfect gestylde wereld. Een wereld waarin je niet meer weet of je iemand met meneer, mevrouw of gewoon met "Hey!" moet aanspreken en waarin je voortdurend moet uitkijken voor allergenen, gluten, giftige eieren of Gen X in je drinkwater.
In deze overgevoelige wereld is het hoog tijd om even lekker uit te waaien bij Max, die in een dynamische en muzikale show barstensvol rake types, mooie liedjes, hilarische en ontroerende verhalen, meedogenloos en vol mededogen samen met u in de spiegel kijkt en de vraag stelt: "You like what you see?".

 

Wat kan ik verwachten als ik met Go-out! naar het theater ga?

Bij voorstellingen in het weekend ga je eerst met elkaar wat eten in de buurt van het theater in een restaurant of eet café. De groep bestaat meestal uit ongeveer acht personen. Dat is een leuke manier om elkaar zodat je weet met wie je naar de voorstelling gaat. In het restaurant krijg je ook de kaartjes. Soms zijn het voorstellingen met bekende artiesten, soms ook niet en kun je je laten verrassen. Na de voorstelling kun je kijken of de andere ook zin hebben om in de buurt nog wat met elkaar te gaan drinken.



Wat :    Etentje, cabaretvoorstelling
Waar :    Bellevue, Amsterdam
Wanneer :    zaterdag 16 februari
Tijd :    17:30 uur
Prijs :    € 22,50 (€ 16,00 voor leden) excl. etentje
Organisator :    Kees
Klik hier om mee te gaan!

Je bent van plan deze deelname te verwijderen. Wat wil je doen?