Oerol & Wadzeilen Klik hier om mee te gaan!
Wat :    Beleef Oerol & het wad
Waar :    Terschelling
Van :    maandag 17 juni
Tot :    donderdag 20 juni
Tijd :    10:30 uur
Prijs :    € 295,00 logies, ontbijt, lunchpakket
Klik hier om mee te gaan!

Misschien wil jij ook al jaren toch een keer naar Oerol. Dit weekend kun je dit festival combineren met zeilen op de Waddenzee. Tijdens Oerol is Terschelling één groot podium voor theater, dans, straattheater, beeldende kunst en muziek. De eerste zomerzon, een prachtig eiland, een bruisend theaterprogramma vol nationale en internationale theatergroepen en lekkere muziek. Op strand, in de duinen, het bos, een schuur, de dijk of gewoon op straat. Waar je ook kijkt, overal gebeuren mooie, rare of bijzondere dingen.

De thuisbasis voor dit weekend is de 'Storebaelt'. Met deze klipper gaan we dit weekend ook de Waddenzee zeilen verkennen. Samen met de ervaren bemanning, die alles weet van de wind, stroming en getijden kun je de zeilen hijsen. De kans bestaat ook dat we ons laten droogvallen op een zandbank voor een wandeling op het wad. Misschien kom je hier en daar wel een zeehond tegen.

Hoe ziet dit weekend eruit?
Op vrijdag heb je de keuze of al vroeg naar Terschelling komt om een hele dag Oerol te beleven, of je zorgt dat je op tijd bent voor de gezamenlijke avondmaaltijd aan boord. Zaterdag heb je na het ontbijt de hele dag voor de sfeer, de voorstellingen, de expedities en het straattheater. Zondagochtend varen we uit, op die dag beslissen we waar we heen gaan, afhankelijk van het weer de getijden en voorkeur van jou en de medepassagiers. Op zondag wordt er dus pas beslist in welke haven we maandag wakker worden. Maandag gaan we weer de Waddenzee verkennen met als doel in de loop van de middag aan te komen in Harlingen.

Kok mee
Aan de inwendige gast wordt ruim aandacht besteed, want er vaart een kok mee die je goed zal verzorgen. Inbegrepen zijn alle maaltijden aan boord inclusief af en toe een tussendoortje, een zogenaamde deksnack.

Prijs: 3 overnachtingen, opgemaakt bed, ontbijt en gelegenheid tot het maken van een lunchpakket tijdens Oerol.

Ook organiseren we dit jaar een Zomer midweek op de waddenzee, een Startweekend Oerol en een Midweek Oerol. Natuurlijk zijn ze ook te combineren tot een langere vakantie.

Wie gaat er mee naar Oerol en de wadden? Genieten van cultuur, natuur, de eilanden en gezelligheid! 



Wat :    Beleef Oerol & het wad
Waar :    Terschelling
Wanneer :    maandag 17 juni
Tijd :    10:30 uur
Prijs :    € 335,00 (€ 295,00 voor leden) logies, ontbijt, lunchpakket
Organisator :    Kees
Klik hier om mee te gaan!

Berichten

Als u meedoet met deze activiteit, kunt u berichten plaatsen en praten met alle anderen die meegaan.


 

Wie gaan er mee?

Je bent van plan deze deelname te verwijderen. Wat wil je doen?