Dansen na Mediteren Klik hier om mee te gaan!
Wat :    (Meditatie+)blotevoetendansen
Waar :    Groningen
Wanneer :    zaterdag 14 december
Tijd :    19:00 uur
Prijs :    € 15,00 incl drankje vooraf
Klik hier om mee te gaan!

Deze avond gaat door! Je ziet niet alle deelnemers die komen mediteren en/of dansen.

Een bijzondere liefdevolle meditatie gevolgd door een dansavond op blote voeten

We maken met elkaar kennis tijdens een drankje en starten om 19:30 uur met de meditatie. Je mag ook de meditatie overslaan en om 20:45 uur komen voor alleen het dansen. 

Mediteren
Je hebt vast al vaker gehoord dat mediteren heel goed is om gelukkiger te worden, meer ontspannen, liefdevoller, beseffen dat je gedachten hebt en geen gedachten bent, etc.. Genoeg redenen om geregeld te mediteren. Veel mensen denken bij mediteren aan zweverig gedoe en op een kussentje zitten met je benen in kleermakerszit om vervolgens heel erg hard je best te moeten doen om aan niets te denken. 

Misschien wist je nog niet dat er heel veel vormen van meditatie zijn en er is ook vast eentje die helemaal bij jou past. Iedereen kan mediteren en dat kan zittend, lopend, staand en zelfs liggend. Het kost alleen tijd, discipline en de zoektocht naar een passende meditatie voor jou. 

Circle of love meditatie
De meditatie doen we in tweetallen. Na de uitleg gaan we in een comfortabele positie zitten. Weet je even niet wat je moet doen, dan kan je kijken hoe anderen het doen. Meditatie doe je wel of doe je niet. Je doet het niet goed of fout. Het is niet nodig om van te voren al precies te weten wat we gaan doen. Wil je dat wel? Dan kan je het eventueel lezen.

Pauze
Na deze meditatie voel je je vast helemaal zen. Als je weer wat geland bent, kan je mee gaan om wat te drinken aan de bar. Daar ontmoeten we de deelnemers die ervoor kiezen om alleen voor het dansen te komen.

Dansen
Het fijne van blotevoetendansen is dat niemand vindt dat je raar danst. Sterker nog, je hoeft niet eens te kunnen dansen. Het publiek dat hier komt, oordeelt niet zo snel. Iedereen -inclusief alle bewegingen- is welkom op de dansvloer. Openheid, veiligheid en respect staan daarbij centraal. Een mooie gelegenheid om even alles los te laten, gelijkgestemden te ontmoeten en het leven te vieren.

We dansen op een verrassende mix van Global Beats (Afrikaans, Arabisch, Iers, Latin, Balkan, Gipsy, enz.), Jazzy en Funky grooves, Dance en Trance, Soul, Esoteric Vibes en Hits van ’60 tot heden.

Na mijn blog DANS JE VRIJ heb ik al met wat mensen op 9 november gedanst. 

Het dansen is van 21:00 tot 01:00 uur. Natuurlijk mag je ook eerder weg als je bent uitgedanst. Bij aankomst geef je je schoenen, jas en eventueel tas af aan de bewaakte garderobe zodat jij vrij van bagage kunt dansen. In de loop van de avond wordt een buffet neergezet waarvan je een hapje kunt eten. 

Kosten € 15 voor leden en € 25 voor niet-leden voor een drankje vooraf en toegang tot de meditatie inclusief het dansen. 
Tijd: 19.00-01.00 uur
Adres: volgt een week voor aanvang

Geef bij het aanmelden aan of je er ook bij bent met de meditatie of dat je alleen wilt komen dansen.



Wat :    (Meditatie+)blotevoetendansen
Waar :    Groningen
Wanneer :    zaterdag 14 december
Tijd :    19:00 uur
Prijs :    € 25,00 (€ 15,00 voor leden) incl drankje vooraf
Organisator :    Jeannette
Klik hier om mee te gaan!

Je bent van plan deze deelname te verwijderen. Wat wil je doen?