Mindfulness wandeling Reservelijst
Wat :    Wandelen en natuurmeditatie
Waar :    Amsterdam
Wanneer :    dinsdag 09 juni
Tijd :    19:30 uur
Prijs :    € 15,00 Kruidenthee bij afslutiing
Reservelijst

Mindfulness wandeling
Deze mindfulness wandeling is een heerlijke manier om dichtbij jezelf te zijn, je innerlijke kracht te ervaren en te genieten van de natuur. Het programma is geschikt voor mensen met en zonder ervaring in mindfulness en meditatie. Meestal is het gewoon een fijne ervaring en een leuke manier om je weekend te beginnen. Doe je mee?

Voor wie is mindfulness geschikt?
Mindfulness is geschikt voor iedereen. Het is een prettige manier om meer ontspanning te ervaren. Het helpt je om in het hier en nu te zijn en dichter bij jezelf te blijven. Hierdoor ga je bijvoorbeeld minder piekeren en kun je beter je energie bewaken.

Wat gaan we doen?
Tijdens deze wandeling maak je kennis met minfulness. Je gaat al wandelend zelf ervaren wat het is en hoe het werkt. Stilte, aandacht en de kracht van de natuur helpen ons daarbij. Door middel van oefeningen en opdrachten in de natuur ga je met nieuwe inzichten en energie weer naar huis.
We zullen wandelen afwisselen met momenten van stilte. We zijn ongeveer 1,5 uur onderweg en sluiten af met een kopje kruidenthee. Reken op ongeveer 2 uur voor de hele bijeenkomst.

Wat neem je mee?
Zorg dat je schoenen draagt waarop je prettig loopt en draag comfortabele kleding. In je rugzakje heb je in ieder geval een warme trui, regenjas en een flesje water. Het is handig om ook iets mee te nemen waarop je kunt zitten bij de meditatie, bijvoorbeeld een matje of kleedje.
 



Wat :    Wandelen en natuurmeditatie
Waar :    Amsterdam
Wanneer :    dinsdag 09 juni
Tijd :    19:30 uur
Prijs :    € 20,00 (€ 15,00 voor leden) Kruidenthee bij afslutiing
Organisator :    Marianne
Reservelijst

Je bent van plan deze deelname te verwijderen. Wat wil je doen?