Spiritueel Café - Online Klik hier om mee te gaan!
Wat :    Bewustwording/communicatie
Waar :    Thuis
Wanneer :    zaterdag 30 januari
Tijd :    20:00 uur
Prijs :    € 0,00
Klik hier om mee te gaan!

Welkom in het Spiritueel Café, van IndiviDuo,

Het stigma dat spiritualiteit 'zweverig' is, willen we graag doorbreken! Want wist je dat spiritualiteit juist ook zakelijk steeds meer wordt toegepast?
Met dit online evenement, willen we graag op een verbindende manier met elkaar communiceren. Uitermate geschikt voor mensen als jij, die volop in hun spirituele ontwikkeling zitten, op zoek zijn naar bewustwording of om je netwerk met gelijkgestemden (zowel privé als zakelijk), te vergroten.

Taboeloos met elkaar kletsen, over allerlei zaken die direct of indirect te maken hebben met spiritualiteit. Ikzelf ben Spiritueel-/wandelcoach sinds 2017, hooggevoelig, waardoor ik mij mede ervaringsdeskundige mag noemen op het gebied van narcisme en sta met twee voeten in de Groninger klei, ondanks dat ik spiritualiteit toepas in mijn onderneming. 

Lekker laagdrempelig, no-nonsense en uiteraard gezellig! Met een leuke winactie! We 'zenden uit' via Zoom, het enige wat het je kost is tijd... de energie houden we met elkaar hoog! Dus... zet het alvast in je agenda!! En meld je nu aan.



Wat :    Bewustwording/communicatie
Waar :    Thuis
Wanneer :    zaterdag 30 januari
Tijd :    20:00 uur
Prijs :    € 0,00 (€ 0,00 voor leden)
Organisator :    Mona Liza
Klik hier om mee te gaan!

Je bent van plan deze deelname te verwijderen. Wat wil je doen?