Wat :    Toneel voorstelling
Waar :    Amsterdam
Wanneer :    zaterdag 22 oktober
Tijd :    17:30 uur
Prijs :    € 21,50
Klik hier om mee te gaan!

In het najaar speelt De Drang in één van de oudste familiebedrijven van Amsterdam: de fabriek van Kesbeke Tafelzuren. En zoals het bij Dronken Mensen gaat, zit je aan een tafeltje met een drankje erbij, maar deze keer tussen de augurken en de piccalilly.

De Drang is een boerensekssprookje over lust en de ravage die ontstaat bij de bevrediging ervan. Franz Xaver Kroetz (München, 1947) schrijft tragikomedies over gewone mensen die langs elkaar heen praten. Rauw, brutaal en oergeestig.

Otto en Hilde staan aan het roer van een bijzonder bedrijf: Een kwekerij en uitvaartonderneming. De dagen zijn lang, zwaar, en de sex is saai. Op een dag staat Hildes jongere broer Fritz te rammelen aan de tuinkas. Na een verblijf in de gevangenis wordt hij door zijn zus en zwager opgenomen en aan het werk gezet. Maar de mysterieuze Fritz zorgt voor onrust tussen groen en graf. De bloemiste Mitzi valt als een blok voor hem. Maar waarom slikt hij driftremmende middelen? Al snel blijken het niet alleen de duistere driften van Fritz te zijn die de kwekerij overwoekeren.

Wat kan ik verwachten als ik met Go-out! naar het theater ga?

Bij voorstellingen in het weekend ga je eerst met elkaar wat eten in de buurt van het theater in een restaurant of eet café. De groep bestaat meestal uit ongeveer acht personen. Dat is een leuke manier om elkaar zodat je weet met wie je naar de voorstelling gaat. In het restaurant krijg je ook de kaartjes. De prijs is incl. de kaartjes en excl. het eten en drinken. Soms zijn het voorstellingen met bekende artiesten, soms ook niet en kun je je laten verrassen. Na de voorstelling kun je kijken of de andere ook zin hebben om in de buurt nog wat met elkaar te gaan drinken.

 



Wat :    Toneel voorstelling
Waar :    Amsterdam
Wanneer :    zaterdag 22 oktober
Tijd :    17:30 uur
Prijs :    € 26,50 (€ 21,50 voor leden)
Organisator :    Kees
Klik hier om mee te gaan!

Berichten

Als u meedoet met deze activiteit, kunt u berichten plaatsen en praten met alle anderen die meegaan.


 

Wie gaan er mee?

Kees0km  

Je bent van plan deze deelname te verwijderen. Wat wil je doen?