Wandelen op Texel Klik hier om mee te gaan!
Wat :    Wandelweekend
Waar :    De Cocksdorp, Texel
Van :    vrijdag 03 november
Tot :    maandag 06 november
Tijd :    16:00 uur
Prijs :    € 295,00 incl. ontbijt en dinner
Klik hier om mee te gaan!

Een lang weekend er even helemaal uit met leuke mensen, in een mooi luxe huis, mooie wandelingen en een goede kok die voor lekker eten zorgt. Dat is een Go-out! wandelweekend in het kort.

Wij organiseren al jaren minimaal twee keer per jaar een wandelweekend. Er is een leuke combinatie tussen mensen die al vaker zijn mee geweest en nieuwe deelnemers met een gezellige sfeer waardoor je je er al snel thuis voelt. We verblijven in een luxe accommodatie in een mooie omgeving.

Dit keer is het een mooi huis aan de rand van een park bij Cocksdorp op Texel. Het is een sfeervol huis met Finse sauna's en een gezellig woonkamer met fijne houtkachel. Een eenpersoons kamer boeken is mogelijk. Onze eigen kok zorgt voor het ontbijt en het avondeten.

Dit huis ligt aan de noordkant van Texel en er is genoeg te doen als je een dagje niet mee wil lopen.

Dit weekend staat in het teken van water, bos en duinen. Onze accommodatie ligt vlakbij het meest noordelijke punt van het eiland. Vanuit deze bungalow lopen we in vier wandelingen van noord naar zuid door het nationaal park de duinen van Texel. De maximale afstand die we tijdens het weekend zullen afleggen is ongeveer 15 km per dag. En we nemen ook altijd ruim de tijd voor een lekkere lunch. Het wandeltempo is ontspannen en er is alle tijd om in je eigen tempo te lopen.

De Go-out wandelweekeinden zijn niet alleen maar wandelen, er is ook alle ruimte om andere dingen op jezelf of samen met anderen te doen.  De wandelingen zijn zodanig opgezet dat je er ook voor kunt kiezen om slechts een deel van de wandeling mee te lopen. Gezelligheid en het vakantiegevoel staan voorop.



Wat :    Wandelweekend
Waar :    De Cocksdorp, Texel
Wanneer :    vrijdag 03 november
Tijd :    16:00 uur
Prijs :    € 345,00 (€ 295,00 voor leden) incl. ontbijt en dinner
Organisator :    Kees
Klik hier om mee te gaan!

Je bent van plan deze deelname te verwijderen. Wat wil je doen?