Midzomeravondwandeling Arnhem Klik hier om mee te gaan!
Wat :    Wandeltocht (plm 10 km)
Waar :    Arnhem
Wanneer :    woensdag 21 juni
Tijd :    18:00 uur
Prijs :    € 5,00
Klik hier om mee te gaan!

Midzomeravondwandeling Arnhem

Op de dag van de zonnewende, die het begin van de zomer markeert, maken we een bijzondere avondwandeling over de prachtige Arnhemse landgoederen. Zo profiteren we optimaal van de langste dag van het jaar én de mooie natuur rond Arnhem. Deze unieke avondtocht voert ons o.a. door Sonsbeek, Zypendaal en landgoed Bos Klarenbeek. Onderweg maken we het gezellig met je zelf meegebrachte hapje en drankje tijdens een korte picknick in het veld.

Wat gaan we doen?

De Arnhemse landgoederen vormen met hun statige villa's, lanen, vijverpartijen en watervallen een mooi decor voor onze wandeling. De hoogteverschillen geven dit landschap letterlijk een extra dimensie. Tussendoor hebben we mooie doorkijkjes en hier en daar hebben we prachtige vergezichten. En terwijl de schemer valt, keren we al dwalend terug naar ons beginpunt.

Ga er bij deze tocht vanuit dat we geen horeca bezoeken. Leuk als je zelf een drankje en hapje meeneemt voor een korte picknick onderweg.

Wie organiseert deze tocht?

Mijn naam is Marianne. Als reisleider bij SNP Natuurreizen en Wandelcoach bij Wandelen Werkt deel ik graag mijn passie voor wandelen. Ik laat me daarbij vooral inspireren door het verhaal dat het landschap vertelt. Zo is het karakter van elke streek uniek. En het mooie van wandelen is, dat je de tijd kunt nemen om er bij stil te staan.

Voor deze tochten heb je natuurlijk stevige wandelschoenen aan, ben je goed beschermd tegen de elementen en neem je voldoende water en proviand mee.



Wat :    Wandeltocht (plm 10 km)
Waar :    Arnhem
Wanneer :    woensdag 21 juni
Tijd :    18:00 uur
Prijs :    € 10,00 (€ 5,00 voor leden)
Organisator :    Marianne
Klik hier om mee te gaan!

Je bent van plan deze deelname te verwijderen. Wat wil je doen?