Wadlopen naar Ameland Reservelijst
Wat :    Wadlopen naar Ameland
Waar :    Holwerd
Van :    vrijdag 03 juni
Tot :    maandag 06 juni
Tijd :    12:00 uur
Prijs :    € 238,00 incl. overnachtingen en eten
Reservelijst

Na een aantal leuke wadloopweekenden (in 2012, 2013, 2014, 2015), hebben we weer een wadloopweekend ingepland als het zeewater opgewarmd is. We vertrekken om 10:00 uur vanaf de veerhaven van Holwerd in Friesland voor een stevige tocht van 10 kilometer naar Ameland.

We komen op Ameland aan ter hoogte van het Oerd. Daar steken we het eiland over naar het Noordzeestrand. In de zee kan je je schoonspoelen en droge kleren aantrekken.

Dan is het nog 7 km lopen naar onze accommodatie in Buren. Je kunt ook de trekker nemen over het strand. 

Dit is het plan voor de tocht, (rood is over het wad, en groen op het eiland en strand) de Wadloopgids kan beslissen dat de tocht door omstandigheden moet worden aangepast.

Bij onze wellnessboerderij Kleinvaarwater staat inmiddels je bagage die je op de veerhaven van Holwerd hebt afgegeven en daar ontmoet je de groep deelnemers die koos voor een weekend Ameland zonder wadlopen. Het huis is minder dan een kilometer van het strand en niet ver van het centrum van Buren. We hebben in ons huis een eigen zonnebank, sauna en binnenzwembad.

Zaterdag, zondag en maandag hebben we alle tijd om het prachtige eiland wandelend of fietsend te verkennen over het brede strand, door de duinen en de bossen. Het ontbijt en diner wordt bereid door onze vaste kok, die met veel aandacht heerlijk kookt. We laten ons lekker verwennen dit weekend! Gelegenheid bestaat tot het maken van een lunchpakket. Maandagochtend om 10:00 uur moeten we uiterlijk ons appartement verlaten. Natuurlijk ben je vrij om al op zondag naar huis te gaan.

Wie gaat er mee naar Ameland? Lekker naar het strand, wandelen en genieten van de mooie natuur van het eiland.


Prijs : € 238.- voor leden en € 273.- voor niet leden incl. wadlopen met gids, bagagevervoer en terugtocht met de veerboot, 3 overnachtingen op een 2-persoonskamer inclusief ontbijt, lunch en diner. Voor € 21,50 extra overnacht je in een 1-persoonskamer in een Caravan.
Doelgroep: Sportieve mensen met een redelijke conditie die niet bang zijn om modderig te worden, wadloop ervaring is niet nodig.
Kledingadvies: hoge gymschoenen (goedkope basketbalschoenen) of surfschoenen

Met de gids mogen maximaal 12 wadlopers mee!

Er zijn een paar eenpersoonskamers in een moderne stacaravan, vlakbij het huis waar we met z'n allen ontbijten enz.. Voor slechts € 21.50 extra is er één het hele weekend voor jou. Mail ons even als je daar gebruik van wil maken.

Deze wadlooptocht is volgeboekt, in september is er een wadlooptocht vanaf Schiermonnikoog. Hier kun je nog wel aan meedoen.

Foto serie van vorig jaar



Wat :    Wadlopen naar Ameland
Waar :    Holwerd
Wanneer :    vrijdag 03 juni
Tijd :    12:00 uur
Prijs :    € 273,00 (€ 238,00 voor leden) incl. overnachtingen en eten
Organisator :    Kees / Jeannette
Reservelijst

Je bent van plan deze deelname te verwijderen. Wat wil je doen?