Wat :    Wandelweekend
Waar :    Xhoffraix (Ardennen)
Van :    vrijdag 24 maart
Tot :    maandag 27 maart
Tijd :    16:00 uur
Prijs :    € 189,00 incl. ontbijt en dinner
Klik hier om mee te gaan!

Een lang weekend er even helemaal uit. Met leuke mensen, in een mooi luxe huis, mooie wandelingen en een goede kok die voor lekker eten zorgt. Dat is een Go-out! wandelweekend in het kort.

Wij organiseren al jaren minimaal twee keer per jaar een wandelweekend. Daar doen meestal ongeveer twintig personen aan mee, Altijd een leuke combinatie tussen mensen die al vaker zijn mee geweest en nieuwe deelnemers. Er is altijd een gezellige sfeer waardoor je er al snel thuis voelt. We verblijven altijd in een mooie accommodaties in een mooie omgeving.

Dit keer is het in een mooi huis met uitzicht over de Ardennen, bij de Hoge Venen in het plaatsje Xhoffraix. Dat is een luxe groepsaccommodatie, met o.a. een sfeervolle woonkamer en sauna en jacuzzi.

Tijdens weekend zorgt onze eigen vaste kok voor het ontbijt en het avond eten. En na een lekkere wandeling is er altijd weer een bijzonder smakelijke kop eigengemaakte soep.

Pak je koffers, volg de gids over de paden van de Hoge Venen op het hoogste punt van België, in de nabijheid van Malmedy, Spa, Francorchamps of Monschau. Bossen, doorsneden door wildbeken en bospaden omringen onze typische dorpen! Na zo'n adembenemende tocht door de Venen, kom je weer thuis en staat de soep al voor je klaar. Zo kun je voluit genieten van enkele mooie, rustige vakantiedagen.

Tijdens het weekend maken we vier afwisselende wandelingen. De maximale afstand die we tijdens het weekend zullen afleggen is ongeveer 15 km. En we nemen ook altijd ruim de tijd voor een lekkere lunch. Het wandeltempo is ontspannen en er is alle tijd om in je eigen tempo te lopen. 

De Go-out! wandelweekenden bestaat niet alleen uit wandelingen; er is ook alle ruimte om zelf of met anderen iets anders te ondernemen. De wandelingen zijn zodanig opgezet dat je er ook voor kunt kiezen om slechts een deel van de wandeling mee te lopen. Gezelligheid en het vakantiegevoel staan voorop.

Er zijn een paar eenpersoonskamers, voor slechts € 50.- extra is er een voor jou. Mail ons dan even op info@go-out.nl

Hou deze pagina in de gaten voor meer informatie over het programma van dit gezellige en ontspannen wandelweekend.

Klik hier voor het hele programma voor dit weekend.



Wat :    Wandelweekend
Waar :    Xhoffraix (Ardennen)
Wanneer :    vrijdag 24 maart
Tijd :    16:00 uur
Prijs :    € 194,00 (€ 189,00 voor leden) incl. ontbijt en dinner
Organisator :    Kees / Ruud
Klik hier om mee te gaan!

Je bent van plan deze deelname te verwijderen. Wat wil je doen?