Wat :    Molen bezichtigen
Waar :    Dalen
Wanneer :    zaterdag 16 april
Tijd :    12:30 uur
Prijs :    € 10,00 Incl. rondleiding en koffie
Klik hier om mee te gaan!

Het esdorp Dalen staat bekend als het "dorp tussen de molens". Natuurlijk bezoeken we dan ook één van de molens.Activiteit voor singles

Om 12.30 uur maken we kennis met de deelnemers onder het genot van een kop koffie bij Restaurant Cornelis. Een half uur later lopen we naar de koren- en pelmolen Jan Pol voor een rondleiding en speciaal voor ons geeft de molenaar ook een demonstratie! 

Tot 1981 was de achtkante molen eigendom van Jan Pol. Na zijn overlijden werd de naamloze molen verkocht aan de gemeente en kreeg de naam van de vroegere eigenaar en molenaar. Al in 1876 werd de molen gebouwd en werd gerestaureerd in 1971 en in 1994. Nu is de molen als museum ingericht en draait geregeld dankzij vrijwillige molenaars.

Na de rondleiding lopen we terug naar het restaurant om na te praten tijdens een drankje. Rond 16.30 uur is deze activiteit afgelopen. Het is mogelijk om (op eigen kosten) te blijven eten. Op de menukaart staat bijvoorbeeld een pannenkoek van € 5,50 en een 3-gangenmenu van € 21,95. 

Kosten: € 10,- voor leden en € 20,- voor niet-leden inclusief 2 consumpties, korte wandeling en rondleiding molen

Meld je bijtijds aan: maximaal 30 personen kunnen tegelijk de molen bezichtigen. 



Wat :    Molen bezichtigen
Waar :    Dalen
Wanneer :    zaterdag 16 april
Tijd :    12:30 uur
Prijs :    € 20,00 (€ 10,00 voor leden) Incl. rondleiding en koffie
Organisator :    Jeannette
Klik hier om mee te gaan!

Je bent van plan deze deelname te verwijderen. Wat wil je doen?