Willkommen auf Borkum Reservelijst
Wat :    Bezoek Borkum
Waar :    Borkum
Van :    vrijdag 30 september
Tot :    zondag 02 oktober
Tijd :    17:00 uur
Prijs :    € 179,00 Hotel, diner, boottocht
Reservelijst

 

       

 

 We gaan naar Borkum, het Duitse Waddeneiland wat het dichtst bij Nederland ligt en heel simpel vanuit Groningen te bereiken is.

       Programma:

Op vrijdag 30 september overnachten we in de buurt van de Nederlandse veerhaven naar Borkum. Je wordt vanaf 17.00 uur in ons hotel verwacht, waar in de loop van de avond een driegangen verrassingsdiner wordt geserveerd.

Zaterdag, na het ontbijt, vertrekken we richting veerhaven en pakken de boot naar Borkum. Dit is een klein uurtje varen. Op het eiland aangekomen worden we met een treintje met open wagonnetjes naar het enige dorp van het eiland vervoerd. Je zult ervaren dat Borkum er heel anders uitziet dan de Nederlandse Waddeneilanden. Er is een kuhrhaus, een boulevard en op het strand staan rieten strandstoelen. We maken een wandeling over het eiland en bij mooi weer kunnen we misschien nog even een terrasje meepikken. Aan het einde van de middag nemen we de veerboot terug en wacht ons een viergangendiner in ons Groninger hotel.

Op zondag is het relaxed vertrekken en gaan we ter afsluiting nog een wandeling maken door het vestingstadje Bourtange, wat op ongeveer 45 km van ons hotel ligt.

 

Inclusief;

- 2x overnachting o.b.v. 2 personen per kamer (indeling)

- 2x diner

- 2x ontbijt

- Overtocht per veerboot



Wat :    Bezoek Borkum
Waar :    Borkum
Wanneer :    vrijdag 30 september
Tijd :    17:00 uur
Prijs :    € 184,00 (€ 179,00 voor leden) Hotel, diner, boottocht
Organisator :    Richard
Reservelijst

Je bent van plan deze deelname te verwijderen. Wat wil je doen?