Wat is Go-out!

Go-Out! is een activiteitenclub met veel actieve boeiende mensen.

Al meer dan 25 jaar organiseren wij dag- avond- en weekeind uitjes. De meeste deelnemers zijn boven de 45 jaar en hun interesses en activiteiten zijn breed. Gezelligheid, sportief, creatief, party, natuur, cultureel. Je kunt het allemaal bij ons vinden. De nadruk ligt bij Go-Out! op gezelligheid, samen leuke dingen doen en nieuwe mensen ontmoeten. Dus daarom Go-Out!

  • De leukste uitjes, sportief, creatief, ontspannend, cultureel

  • Laagdrempelig, veel mensen komen voor het eerst

  • Omdat de uitjes zo divers zijn zit er altijd wel iets tussen dat je leuk vindt

  • Grote kans dat je nieuwe vrienden maakt

  • Je ontmoet mensen die je anders niet zou ontmoeten

  • Je doet dingen die je anders misschien nooit had gedaan

  • Door de ongedwongen sfeer leer je mensen op een leuke manier goed kennen

  • Tijdens de uitjes vaak een mix van bekende en nieuwe mensen

  • Je kan zelf ook uitjes plaatsen zodat je kan doen wat je leuk vindt

  • Leuke weekeindjes weg waar veel mag en niets moet

Nieuwsgierig? Doe gewoon een keer mee en ervaar het zelf! Wil je op de hoogte blijven van onze uitjes & weekendjes weg? Stuur een mailtje naar info@go-out.nl, en je ontvangt onze updates. Zo ben je altijd op de hoogte van de activiteiten die wij organiseren.

 

------------------------------------------------------------------------------------

 

Zoek je een vaste relatie? Dat kan met relatiebureau IndiviDuo. Bij Go-out! kan je op een ontspannen manier andere mensen ontmoeten en er lekker op uit gaan. Ben je ook op zoek naar een vaste relatie? Dan kunnen we je IndiviDuo aanbevelen. Dit relatiebemiddelingsbureau helpt je op een persoonlijke manier bij elke stap naar jouw grote liefde toe. En dat kan al vanaf €79 euro per maand. 

IndiviDuo bied een goede begeleiding met veel persoonlijke aandacht. Ook wordt er gericht voor jouw naar een partner gezocht, zodat je echt een passende match krijgt, en daar gaat het om.

Je begint met een gratis en vrijblijvend gesprek. Je kan dan al je vragen stellen informatie krijgen en kijken of IndiviDuo wat voor jou is.  Daarna volgt een uitgebreide intake bij jou om precies te weten wie jij bent en naar wie je op zoek bent. Daarmee gaat jouw consulent op zoek naar de juiste match. Met je match ga je een date afspreken, meestal een gezellig kopje koffie. Voor en na de date krijg je begeleiding jouw eigen consulent van IndiviDuo, je staat er dus niet alleen voor!

Meer weten? Kijk dan op de site van Individuo of vraag direct een gratis en vrijblijvend gesprek aan via 085 0609101